ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK  |  TRAVELBOOK

Home > Bon Appetit

BON APPETIT

  • 16.2.2017
    NEWS

    Και παίζεις και τρως!

    Πειραματίστηκαν με χρώματα, τελειώματα, σχέδια και 3D printing προκειμένου να δημιουργήσουν επιδόρπια που είναι (μικρά) έργα μοντέρνας Τέχνης. Και τα κατάφεραν. Πρώτα τα σχεδίασαν σε υπολογιστές, σαν να επρόκειτο να... περισσότερα

  • 27.1.2017
    ΠΡΟΣΩΠΑ

    Νίκος Θωμάς: Ηθική γαστρονομία

    Αν η περιγραφή στο σταυρόλεξο έλεγε “ικανός, αυθεντικός, παλαιάς κοπής μάγειρας, που δεν επηρεάζεται από το υπερφίαλο σύγχρονο γαστρονομικό σύστημα – δέκα γράμματα” θα συμπληρώναμε το όνομα του Νίκου... περισσότερα

  • 8.1.2017
    ΤΑΣΕΙΣ

    The Carton: Ανατολικά της Εδέμ

    Η Jade George γεννήθηκε ανάμεσα σε μαγικές μυρωδιές. Το αχνιστό τσάι που έφτιαχνε η μητέρα της για το asrouniyeh, το απογευματινό διάλειμμα, σε ένα αστικό διαμέρισμα της Βηρυτού, οι κουλουρτζήδες, το κεμπαπτζίδικο της... περισσότερα

  • 30.12.2016
    NEWS

    Τα επιδόρπια του Pavlov

    Mε το 'Pavlov's Lab" στη Νέα Ερυθραία ο Αλέξανδρος Παυλώβ καταθέτει τη δική του σύγχρονη εκδοχή ζαχαροπλαστικής και μας μιλάει για την τέχνη του. Υπέρμαχος της γαλλικής σχολής ζαχαροπλαστικής, ο Αλέξανδρος... περισσότερα

  • 28.12.2016
    ΤΑΣΕΙΣ

    Ferran Adrià: Ο Dali της γαστρονομίας

    Πάνε κοντά δύο δεκαετίες από τότε που οι New York Times έγραψαν για τον Ferran Adrià ότι είναι 'ο Ισπανός σεφ που συναγωνίζεται τον Dali'. Το αμερικανικό περιοδικό Gourmet το προχώρησε ένα βήμα... περισσότερα

FACEBOOK