ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK  |  TRAVELBOOK

Home > Bon Appetit > Τάσεις

ΤΑΣΕΙΣ

  • 17.1.2017

    Εδώ & έξω: Το ζήτημα του σέρβις

    Σέρβις, ένα παρεξηγημένο επάγγελμα. Οταν γίνεται πετυχημένα, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες μια μαγική εμπειρία. Διαφορετικά... Ο Δημήτρης Λειβαδάς, μετρ του είδους σε ναούς της διεθνούς γαστρονομίας, εξήγησε στο... περισσότερα

  • 8.1.2017

    The Carton: Ανατολικά της Εδέμ

    Η Jade George γεννήθηκε ανάμεσα σε μαγικές μυρωδιές. Το αχνιστό τσάι που έφτιαχνε η μητέρα της για το asrouniyeh, το απογευματινό διάλειμμα, σε ένα αστικό διαμέρισμα της Βηρυτού, οι κουλουρτζήδες, το κεμπαπτζίδικο της... περισσότερα

  • 28.12.2016

    Ferran Adrià: Ο Dali της γαστρονομίας

    Πάνε κοντά δύο δεκαετίες από τότε που οι New York Times έγραψαν για τον Ferran Adrià ότι είναι 'ο Ισπανός σεφ που συναγωνίζεται τον Dali'. Το αμερικανικό περιοδικό Gourmet το προχώρησε ένα βήμα... περισσότερα

  • 23.11.2016

    Ανωτέρα χασαπική: Άντρες με ποδιές

    Πριν από μερικά χρόνια κανείς δεν ήξερε το όνομά τους. Σήμερα η καινούργια γενιά χασάπηδων είναι οι νέοι αστέρες του γαστρονομικού σύμπαντος. Την ποδιά του χασάπη πολλοί εζήλεψαν, αλλά λίγοι έχουν τη χάρη... Την πρώτη... περισσότερα

  • 17.8.2016

    Γαστρονομία εκτός έδρας

    Αν εννοούμε το κακοφορμισμένο τηγανητό μαριδάκι που παίρνει γεύση μόνο και μόνον επειδή το τρώμε ζαλισμένοι από καραφάκια ούζου, με τα πόδια απλωμένα στη θάλασσα να τα βρέχει το κύμα, τότε όχι, η κουζίνα αυτή δεν πάει... περισσότερα